Rob Prummel

Welkom op de website van RGD Solutions.

Rob Prummel is eigenaar van RGD Solutions en succesvol geworden door onze expertise, ervaring en enorme dienstverlening aan al onze klanten. Daarnaast heeft Rob Prummel een uniek Arbo-netwerk met hierin meerdere Hoger Veiligheidskundige, Middelbaar Veiligheidskundige, Arbeidshygiënisten, Bedrijfsartsen, Ergonomen, erkende vertrouwenspersonen en diverse trainers en adviseurs.

Als Hoger Veiligheidskundige, Arbo adviseur, Ergonoom en Mentor voor Prevent Academy heeft hij een ruime kennis van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu en verzorgt zijn diensten voor vele bedrijven, instellingen, Arbodiensten, verzekeraars en instanties naar grote tevredenheid.

 

Rob Prummel - RGD Solutions
Veiligheidskundige-RGD-Solutions

Veiligheidskundige (MVK & HVK)

RGD Solutions levert Veiligheidskundige (MVK en HVK) aan organisaties op aanvraag. Een veiligheidskundige heeft de expertise in huis om op te treden als:

* Veiligheidskundig adviseur
* Expert VGWM
* Inspecteur Veiligheid & Gezondheid
* Trainer/ Coach

Of het nu gaat om een kantooromgeving of in de productie. Een veiligheidskundige van RGD Solutions wordt in elke branche ingezet om de gevraagde expertise te leveren.

Arbo Adviseur en (LVV) Vertrouwenspersoon

RGD Solutions ondersteund vele organisaties, instellingen en instanties als het gaat om Arbo-gerelateerde diensten. Denk hierbij aan:

* Arbodienstverlening
* Arbo-preventie en vertrouwenspersoon
* Arbozorg
* Organisatie van Arbeid

Ook bieden wij LVV Vertrouwenspersonen aan voor bedrijven en instellingen om te voldoen aan de Arbowet.

rgd-solutions-koptelefoon-business_01
PMO-RGD-Solutions

Specialisten in medische onderzoeken

Elke organisatie, instelling en instantie is wettelijk verplicht om de medewerkers een Periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO) of Preventief medisch onderzoek (PMO) aan te bieden.

RGD Solutions biedt verschillende PMO en PAGO onderzoeken aan specifiek op uw branche afgestemd. Inhoudelijk betekent dit dat een kantooromgeving andere gezondheidsrisico’s kent dan bijvoorbeeld een productiebedrijf die werkt met gevaarlijke stoffen en fysieke arbeidsbelasting.

 

Adviseurs in werkplek onderzoeken

Op elke werkplek komen lichamelijke klachten voor door niet ergonomisch werken c.q. een verkeerde werkhouding en afstelling van de arbeidsmiddelen.

 

RGD Solutions wordt dagelijks ingezet om bij klachten een curatief werkplekonderzoek in te stellen ter voorkoming/ verergering van de klachten. Wij verrichten bij elk onderzoek indicatie-metingen. Hierbij kunt u denken aan:

 

* klimaatmetingen (luchtsnelheid, vochtigheid, fijnstof etc.)

* Geluidsmetingen

* CO2 en CO metingen

*  Overige benodigde indicatie-metingen.

Werkplekonderzoek-RGD-Solutions
RGD-Solutions-trainers-opleidingen-2

Trainers, Coaches & Ondersteuning

RGD Solutions geeft trainingen en coaching aan organisaties. Hierbij kunt u denken aan:

 

* Toolboxmeetings

* Cursus Preventiemedewerker

* Cursus B-VCA of VCA-VOL

* Bedrijfscertificeringen zoals VCA*/**/P en ISO-certificeringen

 

Zijn er andere gewenste cursussen, trainingen etc. die hier niet vermeldt staan?

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ja. conform Arbo-omstandighedenwet (Arbowet) artikel 5 is elke werkgever met personeel verplicht een RI&E te bezitten en actueel te houden. Of u toetsplichtig bent is afhankelijk van een aantal vastgestelde regels. Vraag ons gerust welke dit zijn.

Risico- inventarisatie en evaluatie

Maak een afspraak met één van onze veiligheidskundige.

RGD Solutions

Postadres

Postbus 1127,
3350 CC Papendrecht

 

Telefoon

078-647 56 87